Jan’s Shop uit Beuningen vervangt oude verlichting in ledverlichting zonder extra kosten

ledverlichting in modezaak

Voor elke kledingwinkel is licht erg belangrijk. De sfeer in een winkel moet goed zijn en kleding moet mooi uitgelicht worden. Het is daarbij belangrijk om lampen te gebruiken met allemaal dezelfde lichtkleur die niet heet worden en niet zoemen. Daarnaast is het belangrijk om milieuvriendelijke, energiezuinige lampen te gebruiken.

Doordat er veel licht nodig is en de lampen in de etalage de gehele nacht branden, kan het licht een flinke kostenpost worden op de energierekening. Goede, energiezuinige ledverlichting, dat is wat u nodig hebt. Buijs Elektra stelt voor u een lichtplan op, zodat uw klant zich op zijn gemak voelt en u niet teveel betaalt voor uw verlichting.

Mogelijkheden van ledverlichting

Ledverlichting is zeer geschikt voor een kledingzaak. Het is energiezuinig en gaat lang mee. Daarnaast is er tegenwoordig heel veel mogelijk op het gebied van kleur en lichtintensiteit. In de herenmodezaak Jan’s Shop in Beuningen is alle verlichting vervangen door ledverlichting, na een analyse van zijn verbruik en een inventarisatie van zijn wensen.

Besparend lichtplan

Buijs Elektra heeft inzicht gekregen in het jaarverbruik van de winkel en vervolgens in kaart gebracht wat er voor verlichting in de winkel zit. Zo weten we snel of er een besparing mogelijk is. Vervolgens hebben we uitgebreid besproken wat de wensen zijn en hiervoor een besparend lichtplan bedacht. In overleg is de verlichting stapsgewijs vervangen, zodat de winkel gewoon open kon blijven. Doordat de oude verlichting is vervangen door Ledverlichting  kon de hoofdaansluiting van de Netbeheerder ook verlaagd worden, wat betekent dat de vaste kosten omlaag gaan.

Besparing zonder investeringskosten

Het mooie is dat Jan Verwaaijen hiervoor niks voor hoefde te investeren. Sterker nog, hij houdt maandelijks een bedrag over. Hij betaalt vijf jaar lang maandelijks een vast bedrag dat lager is dan de kosten die hij had met de oude verlichting. Dit bedrag dekt tevens de installatiekosten en de nieuwe Ledverlichting. Het nieuwe lichtplan is dus beter voor het milieu, voor de inrichting én voor de portemonnee.

ledverlichting in modewinkel geeft natuurlijk licht

Ook besparen met Ledverlichting?

Nieuwsgierig geworden of er voor u ook een mooie besparing te realiseren is met Ledverlichting? Ik reken het u graag voor! Bel naar 06-54985372.