Lichtplan voor energiebesparende verlichting

Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van uw elektra-installatie. Daarbij komen nogal wat afwegingen kijken. Wilt u functioneel, energiezuinig, sfeer, automatisch schakelen, dimbaar, led of iets anders? Het kan allemaal met de huidige technieken. Samen met u maken we graag een passend lichtplan.

Energiebesparing verlichting met led

Er zijn enorm veel mogelijkheden, er is namelijk ook ledverlichting te huur. Dat betekent een maandelijks vast bedrag betalen voor drie of vijf jaar lang, waarna u eigenaar bent. In die drie of vijf jaar heeft u garantie op de verlichting en daardoor zijn de onderhoudskosten minimaal. U profiteert vanaf dag één al van energiebesparing verlichting.

energiebesparing verlichting in sportschool

Duurzame verlichting

Op het moment wordt duurzame verlichting steeds belangrijker en in bepaalde gevallen is het nu al een eis van de overheid. Het is dus zeker de moeite waard om hier samen met Buijs naar te kijken. Ook is het mogelijk referentieadressen te bekijken en te vergelijken.

Wilt u dit ook? De ‘grootverbruikers’ aanpakken waar nodig.

Adviesgesprek aanvragen

Onze projecten

Vele particulieren, ondernemers, gemeenten en andere instanties wisten Buijs Elektra al te vinden. Bekijk welke projecten we zoal uitgevoerd hebben.

Interesse?

Wilt u meer weten over energiebesparing verlichting?

Onze klanten aan het woord

Go4fit logo

Go4Fit

Korte lijnen, zelfstandig, weet de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Go4Fit Beuningen www.go4fitbeuningen.nl Beuningen 8 oktober 2016

<< Vorige
Volgende >>
Share