Realiseren van uw verlichting

Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van uw elektra-installatie. Daarbij komen nogal wat afwegingen kijken. Wilt u functioneel, energiezuinig, sfeer, automatisch schakelen, dimbaar, led of iets anders? Het kan allemaal met de huidige technieken. Samen met u maken we graag een passend lichtplan.

Ledverlichting huren

Er zijn enorm veel mogelijkheden, er is namelijk ook ledverlichting te huur. Dat betekent een maandelijks vast bedrag betalen voor drie of vijf jaar lang, waarna u eigenaar bent. In die drie of vijf jaar heeft u garantie op de verlichting en daardoor zijn de onderhoudskosten minimaal. U profiteert vanaf dag één al van een lagere energie rekening.

Duurzame verlichting

Op het moment wordt duurzame verlichting steeds belangrijker en in bepaalde gevallen is het nu al een eis van de overheid. Het is dus zeker de moeite waard om hier samen met Buijs naar te kijken. Ook is het mogelijk referentieadressen te bekijken en te vergelijken.

Molen Wijchen verlichting

Maakt u ook onnodige kosten door teveel energieverbruik?

Wist u dat zo’n veertig procent van het elektriciteitsverbruik plaatsvindt buiten kantooruren? Dat betekent dat er heel veel elektriciteit verspild wordt, waardoor u maandelijks onnodig hoge kosten betaalt.

Inzicht in verbruik geeft de basis voor besparing. Met kwalitatief goede tools, kennis en ervaring brengen wij uw elektriciteitsverbruik in beeld. Hoe ziet uw elektriciteitsverbruik eruit? Waar zitten eventuele sluipverbruikers? Kunnen de apparatuur en verlichting anders geschakeld of ingesteld worden? Het zijn allemaal vragen die Buijs Elektra graag voor u beantwoordt.

Het gevolg? De ‘grootverbruikers’ kunnen aangepakt worden. Adviesgesprek aanvragen

  • Meer inzicht in uw elektriciteitsverbruik
  • Onderhouds- en vervangingskosten verlagen
  • Een oplossing op maat
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een energiezuinige installatie voor lange termijn
  • Samenwerking met andere energiespecialisten

Onze projecten

Vele particulieren, ondernemers, gemeenten en andere instanties wisten Buijs Elektra al te vinden. Bekijk welke projecten we zoal uitgevoerd hebben.

Neem Vandaag contact op

Om het verlichtingsplan aan te leggen

Onze klanten aan het woord

Go4fit logo

Go4Fit

Korte lijnen, zelfstandig, weet de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Go4Fit Beuningen www.go4fitbeuningen.nl Beuningen 8 oktober 2016

<< Vorige
Volgende >>
Share