Efficiënt in elektrotechniek

Hoeveel geld kunt u maandelijks besparen op energie? Waarschijnlijk een flink percentage, weet Buijs Elektra. Tijdens de afgelopen 25 jaar, waarin wij actief waren en zijn op het gebied van elektrotechniek, ontdekten wij dat veel midden- en kleinbedrijven onnodig veel elektriciteit verspillen.

In 2014 hebben we besloten om ons te gaan richten op de behoeftes van bedrijven om elektriciteitsmanagement te optimaliseren. Na diverse pilots bij onze bestaande klanten kwamen we er achter dat er nog veel te besparen is op de elektriciteitsrekening.

Ruim 40 procent van het energieverbruik vindt plaats buiten bedrijfsuren, waarbij gemiddeld zo’n 25 procent te voorkomen is. Buijs Elektra heeft zich als doel gesteld om mkb-bedrijven inzicht te geven in hun energieverbruik en hiermee flinke besparingen te realiseren.

Duurzame installatie

Meten is weten geldt zeker in het geval van energieverbruik. Daarom gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige meetapparatuur om uw energieverbruik in kaart te brengen. Door middel van realtime monitoring per eindgroep van uw meterkast, krijgt u een helder en actueel beeld van het verbruik. Het gewenste resultaat? Een energiezuinige en efficiënte elektrische installatie realiseren, met minder vaste kosten en met meer gemak en comfort.

Monitoring door Buijs Elektra

Waarom Buijs Elektra de juiste partij is:

 • Meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechniek branche
 • Het juiste advies in eletriciteitsmanagement
 • Wij geven inzicht in uw energieverbruik
 • Realiseren van flinke besparingen op energieverbruik
 • Uitvoeren of aanleggen van installaties is mogelijk
 • Samenwerking met professionele partijen

Ervaring in electriciteitsmanagement

Al tientallen jaren is Buijs Elektra actief in de elektrotechniek. Ons bedrijf bestaat sinds 1997 en heeft veel ervaring op het gebied van elektra, verlichting en huisautomatisering. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Zij waarderen de onafhankelijke blik, de betrouwbaarheid, het persoonlijke contact en de zorgvuldige werkwijze.

Samenwerking

Om u een complete dienstverlening aan te kunnen bieden, werkt Buijs Elektra graag samen met professionele partijen. Zo kunnen andere partijen ingeschakeld worden, zoals :

 • Zegers Energie Projecten (www.z-ep.nl) voor een totaal energieadvies
 • Mkb Energy CheckUP voor de stand van zaken op gebied van energieverbruik
Ben Buijs van Buijs Elektra

Meer weten?

Wilt u weten of er bij u ook zo’n grote besparing mogelijk is? Hoe uw energieverbruik er nu uitziet? Of heeft u een andere vraag over elektrotechniek? We geven u graag persoonlijk antwoord. Neem contact op via info@buijselektra.nl of 06-54985372

Missie
Ben Buijs adviseert en ontzorgt zijn klanten op het gebied van energiebesparing bij gelijkblijvend comfort en verhoging van de veiligheid bij het gebruik van elektrische installaties.

Visie
Het kenbaar maken aan de ondernemers van de mogelijkheden om inzicht te krijgen in het elektriciteit verbruik.
Het midden- en kleinbedrijf van dienst te kunnen zijn met aanpassingen, problemen, updaten van hun elektrische installatie en verlichting.
Bestaande installaties van particulieren en bedrijven aanpassen (t/m 80Amp).

Normen en waarden die Buijs Elektra hanteert:

 • Klant staat centraal
 • Afspraak is afspraak
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Persoonlijk contact
 • Accuraat en zorgvuldig

Al meer dan 25 jaar:

Lid van Uneto VNI

Wij hebben projecten gerealiseerd voor o.a. :

Share