Efficiënt in duurzame installatietechniek

Hoeveel geld kunt u maandelijks besparen op energie? Waarschijnlijk een flink percentage, weet Buijs Elektra. Tijdens de afgelopen 25 jaar, waarin wij actief waren en zijn op het gebied van duurzame installatietechniek, ontdekten wij dat veel midden- en kleinbedrijven onnodig veel elektriciteit verspillen.

In 2014 hebben we besloten om ons te gaan richten op de behoeftes van bedrijven om elektriciteitsmanagement te optimaliseren. Na diverse pilots bij onze bestaande klanten kwamen we er achter dat er nog veel te besparen is op de elektriciteitsrekening.

Ruim 40 procent van het energieverbruik vindt plaats buiten bedrijfsuren, waarbij gemiddeld zo’n 25 procent te voorkomen is. Buijs Elektra heeft zich als doel gesteld om mkb-bedrijven inzicht te geven in hun energieverbruik en hiermee flinke besparingen te realiseren.

Duurzame installatie

Meten is weten geldt zeker in het geval van energieverbruik. Daarom gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige meetapparatuur om uw energieverbruik in kaart te brengen. Door middel van realtime monitoring per eindgroep van uw meterkast, krijgt u een helder en actueel beeld van het verbruik. Het gewenste resultaat? Een energiezuinige en efficiënte elektrische installatie realiseren, met minder vaste kosten en met meer gemak en comfort. Buijs levert duurzame installatietechniek gebaseerd op nauwkeurige metingen.

Monitoring door Buijs Elektra

Waarom Buijs Elektra de juiste partij is:

 • Meer dan 25 jaar ervaring in de elektrotechniek branche
 • Het juiste advies in eletriciteitsmanagement
 • Wij geven inzicht in uw energieverbruik
 • Realiseren van flinke besparingen op energieverbruik
 • Uitvoeren of aanleggen van installaties is mogelijk
 • Samenwerking met professionele partijen

Ervaring met duurzame installatietechniek

Al tientallen jaren is Buijs Elektra actief in de duurzame installatietechniek. Ons bedrijf bestaat sinds 1997 en heeft veel ervaring op het gebied van elektra, verlichting en huisautomatisering. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Zij waarderen de onafhankelijke blik, de betrouwbaarheid, het persoonlijke contact en de zorgvuldige werkwijze.

Samenwerking

Om u een complete dienstverlening aan te kunnen bieden, werkt Buijs Elektra graag samen met professionele partijen. Zo kunnen andere partijen ingeschakeld worden, zoals:

 • Zegers Energie Projecten (www.z-ep.nl) voor een totaal energieadvies
 • Mkb Energy CheckUP voor de stand van zaken op gebied van energieverbruik
 • Yes Energie ( www.letteadvies.nl ) voor uw energie-nota’s te laten checken o.a.
stroomstoring verhelpen door Buijs Elektra

Meer weten?

Wilt u weten of er bij u ook zo’n grote besparing mogelijk is? Hoe uw energieverbruik er nu uitziet? Of heeft u een andere vraag over duurzame installatietechniek? We geven u graag persoonlijk antwoord. Neem contact op via info@buijselektra.nl of 06-54985372

Missie

Ben Buijs adviseert en ontzorgt zijn klanten op het gebied van energiebesparing. Door de duurzame installatietechniek zijn het comfort en de veiligheid gewaarborgd.

Kernwaarden

Buijs Elektra wil ondernemers inzicht bieden in hun elektriciteitsverbruik en hoe zij daarop kunnen besparen. Ook willen wij het mkb van dienst zijn bij storingen van de elektrische installatie en verlichting. Daarnaast passen we bestaande installaties (t/m 80Amp) aan.

Onze kernwaarden zijn:

 • De klant staat centraal
 • Afspraak is afspraak
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Persoonlijk contact
 • Accuraat en zorgvuldig

Lid van :

Wij hebben projecten gerealiseerd voor o.a. :

Share